top of page
Search

Skakavac MTB Tour - powered by Bracom

Updated: Aug 14, 2023

Pozivamo vas na Skakavac da biciklirate i uživate!

Skakavac MTB Tour - powered by Bracom je brdska biciklistička trka koja se organizuje u sklopu Sarajevo Outdoor Festivala, a koju organizuju PD Skakavac Sarajevo i kompanija Bracom, zastupništvo Head biciklističke opreme za Bosnu i Hercegovinu.

Skakavac MTB Tour se održava dana 02.09.2023. godine, sa početkom u 15.00 sati na stazi dugoj 16 kilometara koja je prilagođena rekreativnim i profesionalnim biciklistima.

Staza prolazi najatraktivnijim predjelima Spomenika prirode Skakavac, tako da će svaki sudionik naše trke poželjeti stalno da se vraća na Skakavac.

Start i cilj Skakavac MTB Tour je na platou vodopada Skakavac, dok u krugu planinarskog doma Bukvik sudionike čeka zaslužena okrepa.

Prijavu za Skakavac MTB Tour - powered by Bracom možete izvršiti do 20.08.2023. godine, putem mailova: info@bracom.ba i info@pdskakavac.ba

Kotizacija za sudjelovanje u trci iznosi 20 KM.

Kotizaciju do 20.08. 2023. godine možete uplatiti putem računa PD Skakavac Sarajevo, broj: 3387202234663014 - UniCreditBank, sa naznakom: "Kotizacija za Skakavac MTB Tour - powered by Bracom", a nakon ovog datuma istu možete uplatiti lično u prostorijama PD Skakavac Sarajevo u ulici Jošanička 1, ili u prodajnom salonu Bracom d.o.o u ulici Alipašina bb ( plato olimpijske dvorane Zetra - Juan Antonio Samaranch)

Za pobjednike Skakavac MTB Tour - powered by Bracom, u ženskoj i muškoj kategoriji (prva tri mjesta), osigurane su nagrade sponzora.

Iskoristite priliku, prijavite se na Skakavac MTB Tour - powered by Bracom i osigurajte sebi dobru zabavu i nezaboravno iskustvo.







bottom of page